Johan Derksen: 'Vervelend dat jullie er zijn, had heel veel te vertellen' (Vandaag Inside)

Johan Derksen: 'Vervelend dat jullie er zijn, had heel veel te vertellen' (Vandaag Inside)

Dinsdag 15 augustus 2023 om 08:31

Waar Wilfred Genee, René van der Gijp en Özcan Akyol hadden gedacht maar weinig aan het woord te komen tijdens de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Vandaag Inside blijkt dat alleszins mee te vallen en houdt Johan Derksen zich relatief rustig. Die grapt daarover: 'Ik vind het heel vervelend dat jullie er zijn want ik had heel veel te vertellen.'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 14 augustus. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Johan Derksen: 'Vervelend dat jullie er zijn, had heel veel te vertellen' (<em>Vandaag Inside</em>) Waar Wilfred Genee, René van der Gijp en Özcan Akyol hadden gedacht maar weinig aan het woord te komen tijdens de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Vandaag Inside blijkt dat alleszins mee te vallen en houdt Johan Derksen zich relatief rustig. Die grapt daarover: 'Ik vind het heel vervelend dat jullie er zijn want ik had heel veel te vertellen.' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 14 augustus. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's