De heren blikken terug op eerste Vandaag Inside-aflevering na zomerstop

De heren blikken terug op eerste Vandaag Inside-aflevering na zomerstop

De heren blikken terug op eerste <em>Vandaag Inside</em>-aflevering na zomerstop Het nieuwe seizoen van Vandaag Inside start met een zeer goedbekeken eerste aflevering. Ook de Shownieuws-tafel heeft het over de terugkeer van de heren Johan, René en Wilfred. Bekijk het SBS6-fragment hierboven. TerugblikNa een zomerstop van 10 weken mogen de heren weer aan de bak. Gisteren was de eerste uitzending van VI, alsof de heren nooit weg zijn geweest. De heren blikken terug op de aflevering. "Vreselijk, want de mensen denken dat er van alles gaat gebeuren", aldus Johan. Bekijk ook Heren Vandaag Inside reageren op Timmermans-rel: 'Ingewikkeld' Bekijk deze video » Johan Derksen: 'Vervelend dat jullie er zijn, had heel veel te vertellen' (Vandaag Inside) Bekijk deze video »
TV :
Dinsdag 15 augustus 2023 om 09:27

Het nieuwe seizoen van Vandaag Inside start met een zeer goedbekeken eerste aflevering. Ook de Shownieuws-tafel heeft het over de terugkeer van de heren Johan, René en Wilfred. Bekijk het SBS6-fragment hierboven.

Terugblik
Na een zomerstop van 10 weken mogen de heren weer aan de bak. Gisteren was de eerste uitzending van VI, alsof de heren nooit weg zijn geweest. De heren blikken terug op de aflevering. "Vreselijk, want de mensen denken dat er van alles gaat gebeuren", aldus Johan.

Actuele video's

Meer actuele video's