Groot feest bij Frans Bauer: moeder Wies is '77 lentes jong'

Groot feest bij Frans Bauer: moeder Wies is '77 lentes jong'

Groot feest bij Frans Bauer: moeder <em>Wies</em> is '77 lentes jong' Het is groot feest bij de familie Bauer: Wies, de moeder van Frans, is namelijk jarig en mag alweer 77 kaarsjes uitblazen. '77 lentes jong', zoals de sympathieke zanger het zelf omschrijft op zijn sociale media. Zijn vrouw Mariska plaatst er een hartje bij. Bij deze mijlpaal hoort uiteraard een gezellige familiefoto, die je hieronder kunt zien. Hierboven hoor je alles over de vakantieplannen van de Bauers. Bekijk ook Albert Verlinde: 'Ik klapte in elkaar en ging out' (Vandaag Inside) Bekijk deze video » Bonje bij Petri: 'Thomas kwam te dichtbij en dat voelde niet prettig' (B&B Vol Liefde) Bekijk deze video »
Show :
Dinsdag 15 augustus 2023 om 09:08

Het is groot feest bij de familie Bauer: Wies, de moeder van Frans, is namelijk jarig en mag alweer 77 kaarsjes uitblazen. '77 lentes jong', zoals de sympathieke zanger het zelf omschrijft op zijn sociale media. Zijn vrouw Mariska plaatst er een hartje bij.

Bij deze mijlpaal hoort uiteraard een gezellige familiefoto, die je hieronder kunt zien. Hierboven hoor je alles over de vakantieplannen van de Bauers.

Actuele video's

Meer actuele video's