Bonje bij Petri: 'Thomas kwam te dichtbij en dat voelde niet prettig' (B&B Vol Liefde)

Bonje bij Petri: 'Thomas kwam te dichtbij en dat voelde niet prettig' (B&B Vol Liefde)

Woensdag 16 augustus 2023 om 10:30

Thomas en Petri hebben een rustige avond gehad maar daar gebeurde wel iets waar de B&B-eigenaresse niet over te spreken is: 'Het begon in de keuken toen hij vroeg of hij me een kus mocht geven.'

'Voelde niet goed'
Petri is de lastigste niet (of wel?) en stemde daar mee in maar: 'Op mijn wang, dat is het dan.' Vervolgens kwam Thomas wat later op de avond wel heel dicht bij haar zitten: 'Dat voelde niet prettig, dat voelde niet goed.' Ze sprak hem daar vervolgens op aan en het hele gebeuren zorgt voor nogal wat twijfel bij de twee.

Bekijk het fragment van B&B Vol Liefde hieronder

Bonje bij <em>Petri</em>: 'Thomas kwam te dichtbij en dat voelde niet prettig' (<em>B&amp;B Vol Liefde</em>) Thomas en Petri hebben een rustige avond gehad maar daar gebeurde wel iets waar de B&B-eigenaresse niet over te spreken is: 'Het begon in de keuken toen hij vroeg of hij me een kus mocht geven.' 'Voelde niet goed'Petri is de lastigste niet (of wel?) en stemde daar mee in maar: 'Op mijn wang, dat is het dan.' Vervolgens kwam Thomas wat later op de avond wel heel dicht bij haar zitten: 'Dat voelde niet prettig, dat voelde niet goed.' Ze sprak hem daar vervolgens op aan en het hele gebeuren zorgt voor nogal wat twijfel bij de twee. Bekijk het fragment van B&B Vol Liefde hieronder B&B vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook B&B Vol Liefde: Alexandra neemt enorme houten penis mee naar Walter Bekijk deze video » Joy (B&B Vol Liefde) op Schiphol: 'Ik houd niet van de spotlights en iedereen herkent me' Bekijk deze video » Vandaag Inside: 'Tantra-Walter overschat zichzelf' Bekijk deze video »
TV :
Bonje bij Petri: 'Thomas kwam te dichtbij en dat voelde niet prettig' (B&B Vol Liefde)

B&B vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's