Nieuw seizoen We zijn er bijna! start dinsdag 15 augustus op Corsica en Sardinië

Nieuw seizoen We zijn er bijna! start dinsdag 15 augustus op Corsica en Sardinië
Ook speciale gasten Sita en Nola mogen mee

Kijktip :

Vanaf dinsdag 15 augustus is een gloednieuwe reeks van We zijn er bijna! te zien op NPO 1. Martine van Os gaat weer op kampeervakantie met een gezellige groep senioren, deze keer bezoeken ze de eilanden Corsica en Sardinië.

We zijn er bijna! gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Koos laat zijn vrouw thuis
De groepsreis duurt maar liefst 32 dagen en start dit jaar in de buurt van de Italiaanse havenstad Livorno. Op deze camping ontmoeten de deelnemers elkaar voor het eerst. Deze keer bestaat de groep uit achttien echtparen, twee buurvrouwen en een alleenreizende man: Koos. Hij gaat mee als assistent reisleider, zijn vrouw Anne-Mieke blijft thuis. “Zij weet hoe leuk ik dit vind en ze gunt me dit jaarlijkse uitje”, aldus Koos.

Honden mogen ook mee
Dit seizoen mogen twee bijzondere gasten mee met hun baasjes, de honden Sita en Nola. De reis begint met een overtocht met de ferry naar Bastia, de grootste havenstad van Corsica. Via de ruige noord- en westkust van het Franse eiland reist de groep in dertien dagen naar Bonifacio in het zuiden, waar de overtocht naar Sardinië wordt gemaakt. Op dit Italiaanse eiland trekt de groep in twintig dagen langs campings met stille stranden en diepblauwe zee.

Het nieuwe seizoen van We zijn er bijna! is vanaf dinsdag 15 augustus wekelijks om 21.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van We zijn er bijna! terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's