Nieuw seizoen We zijn er bijna! start dinsdag 15 augustus: bekijk de eerste beelden

Nieuw seizoen We zijn er bijna! start dinsdag 15 augustus: bekijk de eerste beelden

Nieuw seizoen <em>We zijn er bijna!</em> start dinsdag 15 augustus: bekijk de eerste beelden Gillen van het lachen om de billen van Bert (De prins met het witte haar) Martine van Os is weer gaan kamperen met een gezellige groep ouderen. Vanaf 15 augustus kun je al deze avonturen zien in een nieuwe reeks van We zijn er bijna!. Deze keer maken de senioren een reis van 32 dagen over de eilanden Corsica en Sardinië in de Middellandse Zee. De groep bestaat uit achttien echtparen, twee buurvrouwen en een alleenreizende man: Koos. Hij gaat mee als assistent reisleider. Ook mogen in dit seizoen twee honden mee op vakantie met hun baasjes, Sita en Nola. Bekijk de eerste beelden van het nieuwe seizoen van We zijn er bijna! hieronder. Het nieuwe seizoen van We zijn er bijna! is vanaf dinsdag 15 augustus wekelijks om 21.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van We zijn er bijna! terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Omroep MAX (@omroepmax_) André van Duin opent Café Max, ontmoetingsplek voor ouderen (Shownieuws) Bekijk deze video » Bekijk: trainende ouders Arie Boomsma inspireren andere ouderen Bekijk deze video » Henk Krol naar BVNL: 'Knokken voor de ouderen' (De Oranjezomer) Bekijk deze video »
Vrijdag 4 augustus 2023 om 11:42

Gillen van het lachen om de billen van Bert (De prins met het witte haar)

Martine van Os is weer gaan kamperen met een gezellige groep ouderen. Vanaf 15 augustus kun je al deze avonturen zien in een nieuwe reeks van We zijn er bijna!. Deze keer maken de senioren een reis van 32 dagen over de eilanden Corsica en Sardinië in de Middellandse Zee. De groep bestaat uit achttien echtparen, twee buurvrouwen en een alleenreizende man: Koos. Hij gaat mee als assistent reisleider. Ook mogen in dit seizoen twee honden mee op vakantie met hun baasjes, Sita en Nola.

Bekijk de eerste beelden van het nieuwe seizoen van We zijn er bijna! hieronder.

Het nieuwe seizoen van We zijn er bijna! is vanaf dinsdag 15 augustus wekelijks om 21.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van We zijn er bijna! terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's