Johan Derksen in Vandaag Inside over Steijn-Van Hooijdonk vete: "Hij is gewoon schuldig"

Johan Derksen in Vandaag Inside over Steijn-Van Hooijdonk vete: "Hij is gewoon schuldig"

Woensdag 16 augustus 2023 om 13:54

In Vandaag Inside wordt de vete tussen Maurice Steijn en Pierre van Hooijdonk, aangekaart. Pierre betichtte zondag in het NOS-programma Studio Voetbal, Steijn van betrokkenheid bij duistere dealtjes met bevriende zaakwaarnemers.

Schuldig
Johan Derksen heeft er even achteraan gebeld en geeft wat achtergronddetails van de kwestie. Daarbij geeft hij ook zijn ongezouten mening over hoe een en ander wat hem betreft, in elkaar steekt. “Hij is gewoon schuldig”, aldus een gedecideerde Derksen.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 15 augustus. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

<em>Johan Derksen</em> in <em>Vandaag Inside</em> over <em>Steijn</em>-<em>Van Hooijdonk</em> vete: &quot;Hij is gewoon schuldig&quot; In Vandaag Inside wordt de vete tussen Maurice Steijn en Pierre van Hooijdonk, aangekaart. Pierre betichtte zondag in het NOS-programma Studio Voetbal, Steijn van betrokkenheid bij duistere dealtjes met bevriende zaakwaarnemers. SchuldigJohan Derksen heeft er even achteraan gebeld en geeft wat achtergronddetails van de kwestie. Daarbij geeft hij ook zijn ongezouten mening over hoe een en ander wat hem betreft, in elkaar steekt. “Hij is gewoon schuldig”, aldus een gedecideerde Derksen. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 15 augustus. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
Talkshow :

Actuele video's

Meer actuele video's