Moraima is geklier zat: "Ik pak je wel hoor" (Een Jaar Van Je Leven)

Moraima is geklier zat: "Ik pak je wel hoor" (Een Jaar Van Je Leven)

<em>Moraima</em> is geklier zat: &quot;Ik pak je wel hoor&quot; (<em>Een Jaar Van Je Leven</em>) Zie boven een fragment uit Shownieuws met Kim die Een Jaar Van Je Leven moest verlaten Moraima zit lekker alleen op het grote luchtbed, een beetje te kletsen maar niet voor lang. Daar schiet ze al omhoog, iemand heeft kennelijk behoefte aan aandacht en ploft naast haar neer. Moraima heeft er geen zin in, in dat geklier. "Maar ik pak je wel hoor", waarschuwt ze en dat blijkt geen loos dreigement. Bekijk de beelden van Een Jaar Van Je Leven hieronder. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Bekijk ook Een Jaar Van Je Leven: Erik wordt keihard genegeerd door giechelende dames Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven: Jasper geblesseerd tijdens marathon, loopt hij huishoudgeld mis? Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven-Erik vindt handtasjes ouderwets: "Dat kan echt niet meer" Bekijk deze video »
TV :
Moraima is geklier zat: "Ik pak je wel hoor" (Een Jaar Van Je Leven)
Woensdag 2 augustus 2023 om 15:42

Zie boven een fragment uit Shownieuws met Kim die Een Jaar Van Je Leven moest verlaten

Moraima zit lekker alleen op het grote luchtbed, een beetje te kletsen maar niet voor lang. Daar schiet ze al omhoog, iemand heeft kennelijk behoefte aan aandacht en ploft naast haar neer. Moraima heeft er geen zin in, in dat geklier. "Maar ik pak je wel hoor", waarschuwt ze en dat blijkt geen loos dreigement. Bekijk de beelden van Een Jaar Van Je Leven hieronder.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's