Een Jaar Van Je Leven-Erik vindt handtasjes ouderwets: "Dat kan echt niet meer"

Een Jaar Van Je Leven-Erik vindt handtasjes ouderwets: "Dat kan echt niet meer"

<em>Een Jaar Van Je Leven</em>-Erik vindt <em>handtasjes</em> ouderwets: &quot;Dat kan echt niet meer&quot; Bekijk in de video hierboven: Zoë vertrekt uit Een Jaar Van Je Leven Erik en Moraima hebben een discussie. De 'modekenner' Erik laat weten dat hij handtasjes bij vrouwen niet meer vindt kunnen. Dat is ouderwets en niet van deze tijd. Moraima snapt niets van zijn uitspraak, want zij ziet genoeg vrouwen en meiden lopen met kleine tasjes. Bekijk de beelden van Een Jaar Van Je Leven hieronder. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Bekijk ook Een Jaar Van Je Leven: Erik wordt keihard genegeerd door giechelende dames Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven: Jasper geblesseerd tijdens marathon, loopt hij huishoudgeld mis? Bekijk deze video »
TV :
Een Jaar Van Je Leven-Erik vindt handtasjes ouderwets: "Dat kan echt niet meer"
Dinsdag 1 augustus 2023 om 15:09

Bekijk in de video hierboven: Zoë vertrekt uit Een Jaar Van Je Leven

Erik en Moraima hebben een discussie. De 'modekenner' Erik laat weten dat hij handtasjes bij vrouwen niet meer vindt kunnen. Dat is ouderwets en niet van deze tijd. Moraima snapt niets van zijn uitspraak, want zij ziet genoeg vrouwen en meiden lopen met kleine tasjes. Bekijk de beelden van Een Jaar Van Je Leven hieronder.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's