Bekijk de beelden: Shakira is aan het daten met wereldberoemde rapper Drake

Bekijk de beelden: Shakira is aan het daten met wereldberoemde rapper Drake

Woensdag 16 augustus 2023 om 20:29

Sinds Shakira en voetballer Gerard Piqué uit elkaar zijn, lijkt de zangeres snel verder te gaan. Eerder leek het alsof ze iets had met Formule-1 coureur Lewis Hamilton en ook met acteur Tom Cruise. Maar nu lijkt het erop dat Shakira haar oog heeft laten vallen op een beroemde rapper.

Tekst gaat verder onder de video.

Bekijk de beelden: <em>Shakira</em> is aan het <em>daten</em> met wereldberoemde rapper <em>Drake</em> Sinds Shakira en voetballer Gerard Piqué uit elkaar zijn, lijkt de zangeres snel verder te gaan. Eerder leek het alsof ze iets had met Formule-1 coureur Lewis Hamilton en ook met acteur Tom Cruise. Maar nu lijkt het erop dat Shakira haar oog heeft laten vallen op een beroemde rapper. Tekst gaat verder onder de video. Shakira & DrakeDiverse Spaanse en Amerikaanse media hebben gemeld dat Drake en Shakira aan het daten zijn geslagen. De rapper en de getalenteerde zangeres en danseres werden samen gezien terwijl ze een afterparty verlieten in West Hollywood, Californië. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Shakira in eerste interview na breuk Piqué: "Had ook die droom een gezin te hebben" Bekijk deze video » Shownieuws: Shakira's ex krijgt een koekje van eigen deeg, 'Karma is a bitch!' Bekijk deze video »
TV :
Bekijk de beelden: Shakira is aan het daten met wereldberoemde rapper Drake

Shakira & Drake
Diverse Spaanse en Amerikaanse media hebben gemeld dat Drake en Shakira aan het daten zijn geslagen. De rapper en de getalenteerde zangeres en danseres werden samen gezien terwijl ze een afterparty verlieten in West Hollywood, Californië.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's