RTL Boulevard: Amsterdamse gitarist dolblij met solo op nieuwe album Drake (video)

RTL Boulevard: Amsterdamse gitarist dolblij met solo op nieuwe album Drake (video)

<em>RTL Boulevard</em>: Amsterdamse gitarist dolblij met solo op nieuwe album <em>Drake</em> (video) De Nederlandse gitarist Ginton kon zijn oren niet geloven toen hij het nieuws hoorde. De Amsterdammer staat namelijk met een gitaarsolo op het nieuwe album van Drake. Als producer en gitarist van Ronnie Flex is hij het wel gewend om met grote sterren te werken, maar de Canadese Drake is toch wel een droom die uitkomt. RTL Boulevard sprak hem. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Emoties lopen hoog op bij afscheidsconcert Rob de Nijs: "Gaat me echt aan het hart" Bekijk deze video » RTL Boulevard: 'John de Mol ontbrak bij tweede bespreking misstanden The Voice' Bekijk deze video » Ouders Tanja Groen ten einde raad: 'Hoop dat iemand zijn mond opendoet' (video) Bekijk deze video » Diederik Jekel over nieuwe coronagolf: 'Overheid moet niet te laat ingrijpen' (video) Bekijk deze video » Arno Kantelberg in RTL Boulevard: 'Lady Di deelde via haar kleding geheime berichten' Bekijk deze video » Horrorfilm Halina Reijn wereldwijd een hit: 'Zenuwachtigst voor Nederland' (video) Bekijk deze video » De Bevers over nieuw seizoen realityserie: 'Vind het zelf leuk om te zien' (video) Bekijk deze video »
TV :
RTL Boulevard: Amsterdamse gitarist dolblij met solo op nieuwe album Drake (video)

De Nederlandse gitarist Ginton kon zijn oren niet geloven toen hij het nieuws hoorde. De Amsterdammer staat namelijk met een gitaarsolo op het nieuwe album van Drake. Als producer en gitarist van Ronnie Flex is hij het wel gewend om met grote sterren te werken, maar de Canadese Drake is toch wel een droom die uitkomt. RTL Boulevard sprak hem.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard: Amsterdamse gitarist dolblij met solo op nieuwe album Drake (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV