BABS Gordon zegt huwelijk Prince Charming-koppel Marvin en Ferdi af na Gavin-drama

BABS Gordon zegt huwelijk Prince Charming-koppel Marvin en Ferdi af na Gavin-drama

BABS Gordon zegt huwelijk <em>Prince Charming</em>-koppel Marvin en Ferdi af na Gavin-drama Gordon reageert op geruchten over breuk: 'Alleen maar tranen' (video) Ondanks dat Gordon zelf zijn huwelijk na een ultrakorte verloving met Gavin heeft afgeblazen, had hij nog wel een andere trouwerij in zijn agenda staan. Gordon zou als BABS Prince Charming-koppel Marvin en Ferdi in de echt verbinden, maar dit feest gaat na al het drama met zijn ex Gavin niet door. “Er is natuurlijk het een en ander gebeurd in Gordon z'n privéleven, wat best wel haaks staat op onze trouwplannen”, zegt Ferdi op social media. “Daar hebben we het heel veel met hem over gehad en eigenlijk is hij samen met ons tot de conclusie gekomen dat hij op dit moment misschien niet de juiste man is om ons te trouwen die dag.” Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Makelaar van Gordon villa is ten einde raad: 'Geen gelukkige hand in huizen' (video) Bekijk deze video » Wat een uitvinding! gemist? Gordon enthousiast over rokende kaasschaaf Bekijk deze video » Gavin Rozario, Gordons ex-verloofde over heftige tijd: 'Het was een uitdaging' Bekijk deze video »
Entertainment :
Vrijdag 19 mei 2023 om 13:23

Gordon reageert op geruchten over breuk: 'Alleen maar tranen' (video)

Ondanks dat Gordon zelf zijn huwelijk na een ultrakorte verloving met Gavin heeft afgeblazen, had hij nog wel een andere trouwerij in zijn agenda staan. Gordon zou als BABS Prince Charming-koppel Marvin en Ferdi in de echt verbinden, maar dit feest gaat na al het drama met zijn ex Gavin niet door. “Er is natuurlijk het een en ander gebeurd in Gordon z'n privéleven, wat best wel haaks staat op onze trouwplannen”, zegt Ferdi op social media. “Daar hebben we het heel veel met hem over gehad en eigenlijk is hij samen met ons tot de conclusie gekomen dat hij op dit moment misschien niet de juiste man is om ons te trouwen die dag.”

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's