Bas Nijhuis na Vandaag Inside: 'Aan gele truitjes doe ik niet meer' (video)

Bas Nijhuis na Vandaag Inside: 'Aan gele truitjes doe ik niet meer' (video)

Zaterdag 19 augustus 2023 om 18:12

Bas Nijhuis blikt vrijdag na de uitzending Vandaag Inside terug op zijn optredens in De Oranjezomer: 'Je moet je rol wel weten en aan de bar vind ik het heerlijk. Gekke gele trui doe ik niet meer, dat was even voor de sponsor'.

Bas Nijhuis na <em>Vandaag Inside</em>: 'Aan gele truitjes doe ik niet meer' (video) Bas Nijhuis blikt vrijdag na de uitzending Vandaag Inside terug op zijn optredens in De Oranjezomer: 'Je moet je rol wel weten en aan de bar vind ik het heerlijk. Gekke gele trui doe ik niet meer, dat was even voor de sponsor'. 'Playback'Wilfred zegt ook nog even wat over zijn optreden op het Muziekfeest op het Plein: 'het was playback, maar je hoorde ons keihard schreeuwen. Dus dat hebben ze er later weer uitgefilterd!' Bekijk het fragment van Vandaag Inside in de Wandelgangen hierboven. Bekijk ook Vandaag Inside: is Valentijn Driessen stiekem het 'Tantra mannetje' uit B&B vol liefde? Bekijk deze video » VI gemist? Waylon zingt met Rinus Gerritsen en The Clarks 50 jaar oude hit ‘Radar Love’ Bekijk deze video »
TV :

'Playback'
Wilfred zegt ook nog even wat over zijn optreden op het Muziekfeest op het Plein: 'het was playback, maar je hoorde ons keihard schreeuwen. Dus dat hebben ze er later weer uitgefilterd!'

Bekijk het fragment van Vandaag Inside in de Wandelgangen hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's