Vandaag Inside: is Valentijn Driessen stiekem het 'Tantra mannetje' uit B&B vol liefde?

Vandaag Inside: is Valentijn Driessen stiekem het 'Tantra mannetje' uit B&B vol liefde?

Zaterdag 19 augustus 2023 om 09:29

Valentijn Driessen doet vrijdag bij Vandaag Inside nogal een opmerkelijke openbaring over zijn avonturen in bed: hij blijkt al jaren een Tantra-mannetje te zijn! Dat concludeert hij nadat hij voor het eerst B&B vol liefde bekeek.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 18 augustus. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

<em>Vandaag Inside</em>: is Valentijn Driessen stiekem het 'Tantra mannetje' uit <em>B&amp;B vol liefde</em>? Valentijn Driessen doet vrijdag bij Vandaag Inside nogal een opmerkelijke openbaring over zijn avonturen in bed: hij blijkt al jaren een Tantra-mannetje te zijn! Dat concludeert hij nadat hij voor het eerst B&B vol liefde bekeek. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 18 augustus. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. Buikje aaienValentijn bekeek met enige verbazing het synoniem van 'tantra' toen hij ging zoeken op Google: "Ik zag een beetje oren likken en over een buikje aaien enzo. Dat doen wij thuis al jaren!" Wilfred merkt daarbij op dat Valentijn dus officieel het 'Tantra mannetje' van de Vandaag Inside-tafel is. Joy (B&B Vol Liefde) op Schiphol: 'Ik houd niet van de spotlights en iedereen herkent me' Bekijk deze video » Vandaag Inside: 'Tantra-Walter overschat zichzelf' Bekijk deze video »
TV :

Buikje aaien
Valentijn bekeek met enige verbazing het synoniem van 'tantra' toen hij ging zoeken op Google: "Ik zag een beetje oren likken en over een buikje aaien enzo. Dat doen wij thuis al jaren!" Wilfred merkt daarbij op dat Valentijn dus officieel het 'Tantra mannetje' van de Vandaag Inside-tafel is.

Actuele video's

Meer actuele video's