Zomergasten: Kamagurka is een kind als hij tekent, ‘dan heb ik geen leeftijd’

Zomergasten: Kamagurka is een kind als hij tekent, ‘dan heb ik geen leeftijd’

<em>Zomergasten</em>: Kamagurka is een kind als hij tekent, ‘dan heb ik geen leeftijd’ Bekijk in de video hierboven: wat vindt Raymond Mens van Theo Maassen als presentator van Zomergasten? Kamagurka was zondag te gast in Zomergasten. Luc Charles Zeebroek, zoals de cartoonist eigenlijk heet, mijmert over zijn tekenkunsten en hoe deze zijn leeftijd beïnvloeden. “Als ik teken, dan ben ik een kind, dan heb ik geen leeftijd”, vertelt Kamagurka. Bij elke actie in zijn leven heeft hij een andere leeftijd. “Als ik aan het tekenen ben, ben ik gewoon 0 jaar oud.” Bekijk de video van Zomergasten hieronder. Zomergasten is elke zondag om 20.15 uur te zien op NPO 2. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Zomergasten terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door VPRO (@omroepvpro) Zomergasten: Thomas Hertog werkte met beroemde wetenschapper Stephen Hawking Bekijk deze video » Zondag in Zomergasten: cinematograaf Hoyte van Hoytema over kassucces 'Oppenheimer' Bekijk deze video » Zomergasten: Theo Maassen ziet in Khadija Arib een goede stand-up comedian Bekijk deze video »
TV :
Maandag 21 augustus 2023 om 15:02

Bekijk in de video hierboven: wat vindt Raymond Mens van Theo Maassen als presentator van Zomergasten?

Kamagurka was zondag te gast in Zomergasten. Luc Charles Zeebroek, zoals de cartoonist eigenlijk heet, mijmert over zijn tekenkunsten en hoe deze zijn leeftijd beïnvloeden. “Als ik teken, dan ben ik een kind, dan heb ik geen leeftijd”, vertelt Kamagurka. Bij elke actie in zijn leven heeft hij een andere leeftijd. “Als ik aan het tekenen ben, ben ik gewoon 0 jaar oud.”

Bekijk de video van Zomergasten hieronder.

Zomergasten is elke zondag om 20.15 uur te zien op NPO 2. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Zomergasten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's