William Rutten: 'Heb gehoord dat Duncan Laurence het gekilled heeft bij Beste Zangers!'

William Rutten: 'Heb gehoord dat Duncan Laurence het gekilled heeft bij Beste Zangers!'

William Rutten: 'Heb gehoord dat <em>Duncan Laurence</em> het gekilled heeft bij <em>Beste Zangers</em>!' Video: Duncan Laurence getrouwd met zijn grote liefde Jordan Duncan Laurence brengt een nieuwe single uit, maar toch blijft het vrij stil rond de zanger. Duncan heeft namelijk besloten om voorlopig geen interviews te geven. Laurence ligt de laatste tijd nogal onder vuur vanwege het debacle rond Mia en Dion, en het verhaal dat hij een burn-out zou hebben maar toch meedeed aan Beste Zangers. William Rutten heeft in de wandelgangen al verhalen gehoord over de optredens van Duncan bij het muzikale programma, dat binnenkort wordt uitgezonden. “Ik heb begrepen dat hij het gekilled heeft bij Beste Zangers, hij moet daar zo verschrikkelijk goed zijn geweest dat we toch anders naar hem gaan kijken.” Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Het nieuwe seizoen van Beste Zangers is vanaf zaterdag 2 september elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. Na Duncan Laurence ook Dion Cooper uitgeschakeld: 'Mijn batterij is leeg' Bekijk deze video » Zien: Duncan Laurence en Wouter Hardy lijken de strijdbijl te hebben begraven Bekijk deze video » Op 2 september start nieuw seizoen Beste Zangers, bekijk alvast de eerste beelden Bekijk deze video »
Entertainment :
Maandag 21 augustus 2023 om 16:25

Video: Duncan Laurence getrouwd met zijn grote liefde Jordan

Duncan Laurence brengt een nieuwe single uit, maar toch blijft het vrij stil rond de zanger. Duncan heeft namelijk besloten om voorlopig geen interviews te geven. Laurence ligt de laatste tijd nogal onder vuur vanwege het debacle rond Mia en Dion, en het verhaal dat hij een burn-out zou hebben maar toch meedeed aan Beste Zangers. William Rutten heeft in de wandelgangen al verhalen gehoord over de optredens van Duncan bij het muzikale programma, dat binnenkort wordt uitgezonden. “Ik heb begrepen dat hij het gekilled heeft bij Beste Zangers, hij moet daar zo verschrikkelijk goed zijn geweest dat we toch anders naar hem gaan kijken.”

Bekijk de video van Shownieuws hierboven.

Het nieuwe seizoen van Beste Zangers is vanaf zaterdag 2 september elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's