Vanavond in B&B Vol Liefde neemt Debbie Harry mee naar erotisch 'piemelbos' om leuters te kijken

Vanavond in B&B Vol Liefde neemt Debbie Harry mee naar erotisch 'piemelbos' om leuters te kijken

Dinsdag 22 augustus 2023 om 13:28

Zie boven een fragment uit Shownieuws waarin Tantra-Walter op Instagram uitlegt welk belangrijk stukje er volgens hem door RTL uit geknipt is

Vanavond in B&B vol liefde heeft Debbie eindelijk tijd voor een date met de gedistingeerde Harry. Debbie heeft al eens laten vallen dat hij te perfect voor haar zou zijn. Daarbij denkt ze dat hij naar de perfecte vrouw op zoek is en dat zij dat niet is.

Leuters
Om het ijs te breken neemt Debbie Harry mee naar een erotisch 'piemelbos'. Harry vraagt zich af wat haar associaties waren toen ze bedacht samen op pad te gaan om leuters te bekijken...

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Vanavond in <em>B&amp;B Vol Liefde</em> neemt Debbie Harry mee naar erotisch 'piemelbos' om leuters te kijken Zie boven een fragment uit Shownieuws waarin Tantra-Walter op Instagram uitlegt welk belangrijk stukje er volgens hem door RTL uit geknipt is Vanavond in B&B vol liefde heeft Debbie eindelijk tijd voor een date met de gedistingeerde Harry. Debbie heeft al eens laten vallen dat hij te perfect voor haar zou zijn. Daarbij denkt ze dat hij naar de perfecte vrouw op zoek is en dat zij dat niet is. LeutersOm het ijs te breken neemt Debbie Harry mee naar een erotisch 'piemelbos'. Harry vraagt zich af wat haar associaties waren toen ze bedacht samen op pad te gaan om leuters te bekijken... Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. B&B vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Maandag in B&B Vol Liefde: Bram heeft geen zin in nieuwe date Jasmin Bekijk deze video » B&B Vol Liefde: weggestuurde Alexandra wordt uitgerookt Bekijk deze video » Tom verlaat villa Marian: 'Er weer uitgeschopt, voor zoveelste keer' (B&B Vol Liefde) Bekijk deze video »
Entertainment :
Vanavond in B&B Vol Liefde neemt Debbie Harry mee naar erotisch 'piemelbos' om leuters te kijken

B&B vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's