Video: shovel moet uitwijken voor motorrijder en ramt huis in Betuwse dorp Lienden

Video: shovel moet uitwijken voor motorrijder en ramt huis in Betuwse dorp Lienden

Wednesday 23 August 2023 om 20:00

In het dorp Lienden in de Betuwe is een hoek van een huis beschadigd nadat een shovel er tegenaan reed. De shovel kwam vanaf een dijk en botste rechtstreeks tegen het huis. Bekijk de beelden van de ravage in onderstaande video.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>shovel</em> moet uitwijken voor motorrijder en <em>ramt huis</em> in Betuwse dorp <em>Lienden</em> In het dorp Lienden in de Betuwe is een hoek van een huis beschadigd nadat een shovel er tegenaan reed. De shovel kwam vanaf een dijk en botste rechtstreeks tegen het huis. Bekijk de beelden van de ravage in onderstaande video. Tekst gaat verder onder de video. UitwijkenDe bestuurder van de shovel probeerde een motor te ontwijken, maar de manoeuvre verliep niet zoals gepland. De bestuurder raakte gewond en werd naar het ziekenhuis gebracht, terwijl gelukkig niemand anders letsel opliep. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Opmerkelijk: auto vloog uit de bocht bij McDrive in Hoofddorp (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Zien: Nederlandse broers (19 en 12) overleden na fatale inhaalactie in Duitsland Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: shovel moet uitwijken voor motorrijder en ramt huis in Betuwse dorp Lienden

Uitwijken
De bestuurder van de shovel probeerde een motor te ontwijken, maar de manoeuvre verliep niet zoals gepland. De bestuurder raakte gewond en werd naar het ziekenhuis gebracht, terwijl gelukkig niemand anders letsel opliep.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's