Zien: dit is waarom Gordon waarschijnlijk afziet van rechtszaak tegen ex-verloofde Gavin

Zien: dit is waarom Gordon waarschijnlijk afziet van rechtszaak tegen ex-verloofde Gavin

Woensdag 23 augustus 2023 om 22:00

Het lijkt erop dat Gordon toch niet van plan is om juridische stappen te ondernemen tegen zijn voormalige liefje Gavin. Ondanks een prikkelende opmerking van Gavin over de lopende rechtszaak, heerst er opvallende stilte aan Gordon's kant. Zelfs zijn management vermijdt commentaar op deze kwestie.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: dit is waarom <em>Gordon</em> waarschijnlijk afziet van <em>rechtszaak</em> tegen ex-verloofde <em>Gavin</em> Het lijkt erop dat Gordon toch niet van plan is om juridische stappen te ondernemen tegen zijn voormalige liefje Gavin. Ondanks een prikkelende opmerking van Gavin over de lopende rechtszaak, heerst er opvallende stilte aan Gordon's kant. Zelfs zijn management vermijdt commentaar op deze kwestie. Tekst gaat verder onder de video. Sneer ex-verloofdeDe aanhoudende ruzie tussen Gordon en zijn voormalige partner Gavin lijkt nu bijna langer te duren dan hun relatie zelf. Eerder deze week heeft één van hen zich via sociale media laten horen. Deze keer is het Gavin's beurt. Met een humoristische toon introduceert hij zijn juridisch team - bestaande uit stripfiguren - als een sneer naar zijn ex. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: dit is waarom Gordon waarschijnlijk afziet van rechtszaak tegen ex-verloofde Gavin

Sneer ex-verloofde
De aanhoudende ruzie tussen Gordon en zijn voormalige partner Gavin lijkt nu bijna langer te duren dan hun relatie zelf. Eerder deze week heeft één van hen zich via sociale media laten horen. Deze keer is het Gavin's beurt. Met een humoristische toon introduceert hij zijn juridisch team - bestaande uit stripfiguren - als een sneer naar zijn ex.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's