Rob Kemps verdeelt tijd tussen kinderen en nieuwe liefde: 'Bij elkaar als we tijd hebben'

Rob Kemps verdeelt tijd tussen kinderen en nieuwe liefde: 'Bij elkaar als we tijd hebben'

<em>Rob Kemps</em> verdeelt tijd tussen kinderen en nieuwe liefde: 'Bij elkaar als we tijd hebben' Shownieuws wil van Rob Kemps weten of hij al plannen heeft om samen te gaan wonen met zijn nieuwe liefde Stephanie. Rob geeft niet direct antwoord op de vraag, maar vertelt wel hoe hij zijn tijd verdeelt tussen zijn kinderen, die hij kreeg met zijn ex Miriam, en zijn kersverse vriendin. ‘Anders missen we elkaar een dag’“Ik heb natuurlijk kinderen. En als ik die heb, dan ben ik hier in Best. Zo hoort het ook, ze gaan hier lekker naar school en zo”, zegt de Snollebollekes-zanger. “Dus we zijn lekker bij elkaar als we tijd hebben, zij heeft het ook heel druk met werken. Dus als we samen kunnen zijn, zijn we samen. En als dat niet zo is, dan missen we elkaar een dag.” Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Zien: smoorverliefde Rob Kemps met nieuwe liefde Stephanie in het theater Bekijk deze video » Video: Rob Kemps heeft een speciale verrassing voor zijn jarige dochtertje Lola Bekijk deze video » Bouke Scholten bevestigt plannen voor programma met Rob Kemps: ‘Vooral leuk!’ Bekijk deze video »
Entertainment :
Donderdag 24 augustus 2023 om 14:51

Shownieuws wil van Rob Kemps weten of hij al plannen heeft om samen te gaan wonen met zijn nieuwe liefde Stephanie. Rob geeft niet direct antwoord op de vraag, maar vertelt wel hoe hij zijn tijd verdeelt tussen zijn kinderen, die hij kreeg met zijn ex Miriam, en zijn kersverse vriendin.

‘Anders missen we elkaar een dag’
“Ik heb natuurlijk kinderen. En als ik die heb, dan ben ik hier in Best. Zo hoort het ook, ze gaan hier lekker naar school en zo”, zegt de Snollebollekes-zanger. “Dus we zijn lekker bij elkaar als we tijd hebben, zij heeft het ook heel druk met werken. Dus als we samen kunnen zijn, zijn we samen. En als dat niet zo is, dan missen we elkaar een dag.”

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's