Klusklauwen start vrijdag bij Veronica: bekijk hier de eerste beelden

Klusklauwen start vrijdag bij Veronica: bekijk hier de eerste beelden

<em>Klusklauwen</em> start vrijdag bij Veronica: bekijk hier de eerste beelden Er is een nieuw klusprogramma in aantocht, vanaf vrijdag kun je bij Veronica kijken naar Klusklauwen. Drie mannen met een passie voor klussen en veel ervaring en vakmanschap op zak krijgen allerlei uitdagingen voor hun kiezen. Richard de regelaar speelt een belangrijke rol in de projecten, evenals zijn handige broer Arwin en vakkundige grappenmaker Ed. De heren staan niet alleen bekend om hun kundigheid, maar ze zijn bij het klussen niet vies van een unieke en creatieve twist. Bekijk de eerste beelden van Klusklauwen hieronder. Klusklauwen is vanaf vrijdag 25 augustus wekelijks om 20.30 uur te zien bij Veronica. Je kunt alle afleveringen van Klusklauwen terugkijken via Gids.tv en KIJK.nl. Help! Mijn man is klusser: chronisch zieke Ruud onmenselijk behandeld? Bekijk deze video » Maxime Meiland gaat los met behangen, krijgt hulp van dochter Claire (video) Bekijk deze video » BN'ers in de bloedhitte: Bauers genieten van zwembad, terwijl Meilandjes klussen in hittegolf Bekijk deze video »
TV :
Donderdag 24 augustus 2023 om 15:53

Er is een nieuw klusprogramma in aantocht, vanaf vrijdag kun je bij Veronica kijken naar Klusklauwen. Drie mannen met een passie voor klussen en veel ervaring en vakmanschap op zak krijgen allerlei uitdagingen voor hun kiezen. Richard de regelaar speelt een belangrijke rol in de projecten, evenals zijn handige broer Arwin en vakkundige grappenmaker Ed. De heren staan niet alleen bekend om hun kundigheid, maar ze zijn bij het klussen niet vies van een unieke en creatieve twist.

Bekijk de eerste beelden van Klusklauwen hieronder.

Klusklauwen is vanaf vrijdag 25 augustus wekelijks om 20.30 uur te zien bij Veronica. Je kunt alle afleveringen van Klusklauwen terugkijken via Gids.tv en KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's