RTL Boulevard gemist? Radio-dj Giel Beelen in het geheim getrouwd met Floor

RTL Boulevard gemist? Radio-dj Giel Beelen in het geheim getrouwd met Floor

Donderdag 24 augustus 2023 om 21:23

Gisteren heeft radio-dj Giel Beelen in het geheim zijn huwelijk voltrokken met zijn geliefde Floor. Als het om liefde gaat, kan gesteld worden dat dit sowieso al een geweldig jaar is voor Giel Beelen.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>RTL Boulevard</em> gemist? <em>Radio-dj Giel Beelen</em> in het geheim getrouwd met <em>Floor</em> Gisteren heeft radio-dj Giel Beelen in het geheim zijn huwelijk voltrokken met zijn geliefde Floor. Als het om liefde gaat, kan gesteld worden dat dit sowieso al een geweldig jaar is voor Giel Beelen. Tekst gaat verder onder de video. Topjaar voor GielAan het begin van dit jaar maakte hij een romantische wereldreis met Floor, en ontving hij het nieuws dat hij binnenkort vader wordt. Nu, naast een meneer Beelen, is er ook een mevrouw Beelen. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
RTL Boulevard gemist? Radio-dj Giel Beelen in het geheim getrouwd met Floor

Topjaar voor Giel
Aan het begin van dit jaar maakte hij een romantische wereldreis met Floor, en ontving hij het nieuws dat hij binnenkort vader wordt. Nu, naast een meneer Beelen, is er ook een mevrouw Beelen.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's