Petri na zoveelste mislukking: 'Mannen komen en mannen gaan' (B&B Vol Liefde)

Petri na zoveelste mislukking: 'Mannen komen en mannen gaan' (B&B Vol Liefde)

Vrijdag 25 augustus 2023 om 08:54

Thomas vraagt te weinig en verder wordt Petri, donderdagavond nog afgekraakt in Vandaag Inside, ook niet echt warm van haar date. Tijd om te vertrekken dus, na wat overpeinzingen van die eerste: 'Ik weet niet of ze zo makkelijk de liefde zal vinden. Ik denk dat ze een heel uitgesproken mening heeft. Het is een dametje met een eigen wil en erg moeilijk om daar zomaar iemand naast te zetten.'

'Mannen komen en mannen gaan'
Zit Petri nu in zak en as? 'Mannen komen en mannen gaan', laat ze nogal relativerend weten. Om daar aan toe te voegen: 'Ik vind het wel jammer dat het niet gelukt is.' Wij ook en we wensen haar dan ook veel succes in haar verdere zoektocht naar de ware liefde.

Bekijk het fragment van B&B Vol Liefde hieronder

Petri na zoveelste mislukking: 'Mannen komen en mannen gaan' (<em>B&amp;B Vol Liefde</em>) Thomas vraagt te weinig en verder wordt Petri, donderdagavond nog afgekraakt in Vandaag Inside, ook niet echt warm van haar date. Tijd om te vertrekken dus, na wat overpeinzingen van die eerste: 'Ik weet niet of ze zo makkelijk de liefde zal vinden. Ik denk dat ze een heel uitgesproken mening heeft. Het is een dametje met een eigen wil en erg moeilijk om daar zomaar iemand naast te zetten.' 'Mannen komen en mannen gaan'Zit Petri nu in zak en as? 'Mannen komen en mannen gaan', laat ze nogal relativerend weten. Om daar aan toe te voegen: 'Ik vind het wel jammer dat het niet gelukt is.' Wij ook en we wensen haar dan ook veel succes in haar verdere zoektocht naar de ware liefde. Bekijk het fragment van B&B Vol Liefde hieronder B&B vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Suus uit B&B Vol Liefde reageert op haatreacties op Engelse stopwoordjes: 'Boomers' Bekijk deze video » Vandaag Inside: 'Martien Meiland actief op homo-parkeerplaats, zegt Caroline van Eeden' Bekijk deze video » René van der Gijp: 'B&B Vol Liefde-Petri is een vervelend wijf' (video) Bekijk deze video »
TV :
Petri na zoveelste mislukking: 'Mannen komen en mannen gaan' (B&B Vol Liefde)

B&B vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's