Frans Bauer in shock op vakantie: ‘Eerste keer in mijn leven dat ik ben afgevallen!’

Frans Bauer in shock op vakantie: ‘Eerste keer in mijn leven dat ik ben afgevallen!’

<em>Frans Bauer</em> in shock op vakantie: ‘Eerste keer in mijn leven dat ik ben afgevallen!’ Bekijk in de video hierboven: Frans Bauer na jaren voor het eerst weer op vakantie Frans Bauer deelt met zijn volgers een historische gebeurtenis. De volkszanger is namelijk heerlijk vakantie aan het vieren, maar zijn strijd tegen de kilo’s gaat ondertussen gewoon door. En met succes… ‘Het is niet te geloven’“Wat er nou gebeurt hier op vakantie, is niet te geloven. Het is de allereerste keer in mijn hele leven dat ik afgevallen ben op vakantie!”, jubelt Frans. Bauer heeft dit voor elkaar gekregen door te sporten en gezond te eten, in de video geeft hij nog wat tips. Hij geeft zichzelf voor deze prestatie een dikke duim omhoog. Bekijk de video van Frans Bauer over afvallen op vakantie hieronder. Ik ben voor het eerst afgevallen op vakantie!! Hoe geweldig is dat?? #Gezondeten #FransBauer pic.twitter.com/Kv4ttKMlxM— Frans Bauer (@fransbauer_) August 25, 2023 Bekende Nederlandse zangeres gaat scheiden na huwelijk van 10 jaar (Shownieuws) Bekijk deze video » Groot feest bij Frans Bauer: moeder Wies is '77 lentes jong' Bekijk deze video » Frans Bauer: 'Zo bijzonder was onze vakantie op Gran Canaria' (Shownieuws) Bekijk deze video »
Entertainment :
Vrijdag 25 augustus 2023 om 12:33

Bekijk in de video hierboven: Frans Bauer na jaren voor het eerst weer op vakantie

Frans Bauer deelt met zijn volgers een historische gebeurtenis. De volkszanger is namelijk heerlijk vakantie aan het vieren, maar zijn strijd tegen de kilo’s gaat ondertussen gewoon door. En met succes…

‘Het is niet te geloven’
“Wat er nou gebeurt hier op vakantie, is niet te geloven. Het is de allereerste keer in mijn hele leven dat ik afgevallen ben op vakantie!”, jubelt Frans. Bauer heeft dit voor elkaar gekregen door te sporten en gezond te eten, in de video geeft hij nog wat tips. Hij geeft zichzelf voor deze prestatie een dikke duim omhoog.

Bekijk de video van Frans Bauer over afvallen op vakantie hieronder.

Actuele video's

Meer actuele video's