Petri over ‘snoeigate’ (B&B vol liefde): ‘Mijn boom is nog steeds herstellende’

Petri over ‘snoeigate’ (B&B vol liefde): ‘Mijn boom is nog steeds herstellende’

Petri over ‘snoeigate’ (<em>B&amp;B vol liefde</em>): ‘Mijn boom is nog steeds herstellende’ Bekijk in de video hierboven: heren Vandaag Inside zijn geen fan van Petri Petri zorgde in B&B vol liefde voor heel wat ophef door haar zure reactie op de snoeiende Hans. Hans dacht zijn date een dienst te bewijzen door haar laurierboom toe te takelen, maar Petri was ‘helemaal niet blij’. Ze moest er echt van bijkomen, en het is dan ook geen verrassing dat er geen liefde opbloeide tussen de twee. Inmiddels zijn we lange tijd verder, maar ‘snoeigate’ is nog niet voorbij. “Mijn boom is nog steeds herstellende”, aldus Petri. Bekijk reacties van Petri en Hans op het snoei-incident hieronder. B&B vol liefde: de reünie is zondag 27 augustus om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) Suus uit B&B Vol Liefde reageert op haatreacties op Engelse stopwoordjes: 'Boomers' Bekijk deze video » René van der Gijp: 'B&B Vol Liefde-Petri is een vervelend wijf' (video) Bekijk deze video » Reünie B&B Vol Liefde: 'Dat wil je niet weten!' Bekijk deze video »
TV :
Vrijdag 25 augustus 2023 om 15:00

Bekijk in de video hierboven: heren Vandaag Inside zijn geen fan van Petri

Petri zorgde in B&B vol liefde voor heel wat ophef door haar zure reactie op de snoeiende Hans. Hans dacht zijn date een dienst te bewijzen door haar laurierboom toe te takelen, maar Petri was ‘helemaal niet blij’. Ze moest er echt van bijkomen, en het is dan ook geen verrassing dat er geen liefde opbloeide tussen de twee. Inmiddels zijn we lange tijd verder, maar ‘snoeigate’ is nog niet voorbij. “Mijn boom is nog steeds herstellende”, aldus Petri.

Bekijk reacties van Petri en Hans op het snoei-incident hieronder.

B&B vol liefde: de reünie is zondag 27 augustus om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's