Hart van Nederland: fietser (27) overlijdt na ernstige botsing met vrachtwagen (video)

Hart van Nederland: fietser (27) overlijdt na ernstige botsing met vrachtwagen (video)

Maandag 28 augustus 2023 om 13:34

<em>Hart van Nederland</em>: fietser (27) overlijdt na ernstige botsing met vrachtwagen (video) Bij een ongeval op de N65 tussen Den Bosch en Tilburg is in de nacht van zondag op maandag een fietser om het leven gekomen. De 27-jarige vrouw zou op de 80-kilometerweg hebben gereden, in plaats van op het naastgelegen fietspad, meldt Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Video: Omstanders schieten snel te hulp bij auto te water in Bleiswijk Bekijk deze video » Koning Willem-Alexander en gezin genoten op F1-circuit van Zandvoort: "Drie dagen mooi feest" Bekijk deze video » Heftig: 57-jarige man overleden na ruzie op snelwegoprit Deventer (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Bij een ongeval op de N65 tussen Den Bosch en Tilburg is in de nacht van zondag op maandag een fietser om het leven gekomen. De 27-jarige vrouw zou op de 80-kilometerweg hebben gereden, in plaats van op het naastgelegen fietspad, meldt Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's