Video: handgranaat uit woning Rotterdam gehaald, verdachte geblinddoekt afgevoerd

Video: handgranaat uit woning Rotterdam gehaald, verdachte geblinddoekt afgevoerd

Maandag 28 augustus 2023 om 16:01

Video: <em>handgranaat</em> uit woning Rotterdam gehaald, verdachte geblinddoekt afgevoerd De Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EOD) heeft maandag een handgranaat uit een woning in Rotterdam gehaald. Een verdachte is geblinddoekt afgevoerd, zo meldt Hart van Nederland. Verder zouden er meerdere wapens zijn aangetroffen in de woning. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Zien: magneetvisser in Amsterdam zorgt voor onrust na vondst mogelijke landmijn Bekijk deze video » Heftig: 57-jarige man overleden na ruzie op snelwegoprit Deventer (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: fietser (27) overlijdt na ernstige botsing met vrachtwagen (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

De Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EOD) heeft maandag een handgranaat uit een woning in Rotterdam gehaald. Een verdachte is geblinddoekt afgevoerd, zo meldt Hart van Nederland. Verder zouden er meerdere wapens zijn aangetroffen in de woning.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's