Heftig: beelden confrontatie verdachte schietpartij Den Haag met medepassagier in vliegtuig (HvNL)

Heftig: beelden confrontatie verdachte schietpartij Den Haag met medepassagier in vliegtuig (HvNL)

Woensdag 30 augustus 2023 om 14:59

Maandagavond is in Den Haag bij een schietpartij een 24-jarige man om het leven gekomen. Hart van Nederland heeft geluidsopnames van de schoten die gelost worden.

Aanhouding
Dinsdagmiddag heeft de politie in samenwerking met de marechaussee, een 22-jarige man, die verdacht wordt van betrokkenheid bij de schietpartij aangehouden in een vliegtuig op Schiphol. Een medepassagier heeft opnames gemaakt van een heftige confrontatie tussen de verdachte en iemand die hem herkende als de dader.

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Heftig: beelden confrontatie verdachte <em>schietpartij Den Haag</em> met medepassagier in vliegtuig (<em>HvNL</em>) Maandagavond is in Den Haag bij een schietpartij een 24-jarige man om het leven gekomen. Hart van Nederland heeft geluidsopnames van de schoten die gelost worden. AanhoudingDinsdagmiddag heeft de politie in samenwerking met de marechaussee, een 22-jarige man, die verdacht wordt van betrokkenheid bij de schietpartij aangehouden in een vliegtuig op Schiphol. Een medepassagier heeft opnames gemaakt van een heftige confrontatie tussen de verdachte en iemand die hem herkende als de dader. Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Femke Bol krijgt bijzonder berichtje na succesvol WK (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Schattig: baby ringstaartmaki geboren in DierenPark Amersfoort (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Ongeluk Ekehaar: 'Ik heb hem nog gewaarschuwd' (Hart van Nederland) Bekijk deze video »
Nieuws :

Actuele video's

Meer actuele video's