Femke Bol krijgt bijzonder berichtje na succesvol WK (Hart van Nederland)

Femke Bol krijgt bijzonder berichtje na succesvol WK (Hart van Nederland)

Dinsdag 29 augustus 2023 om 15:14

Femke Bol landde maandag na een zeer succesvol WK in Boedapest op Schiphol. Heel wat mensen wachtten haar op. De atlete haalde goud op de 400 meter horden en op de 4 x 400 meter estafette dames met een spectaculaire sprint.

Usain Bolt
In Hart van Nederland vertelt een super gelukkige Femke niet alleen over haar prestaties. Ze kreeg ook bijzondere berichtjes zoals van Usain Bolt. Wat schreef de snelste man ooit op de atletiekbaan aan Femke?

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

<em>Femke Bol</em> krijgt bijzonder berichtje na succesvol WK (<em>Hart van Nederland</em>) Femke Bol landde maandag na een zeer succesvol WK in Boedapest op Schiphol. Heel wat mensen wachtten haar op. De atlete haalde goud op de 400 meter horden en op de 4 x 400 meter estafette dames met een spectaculaire sprint. Usain BoltIn Hart van Nederland vertelt een super gelukkige Femke niet alleen over haar prestaties. Ze kreeg ook bijzondere berichtjes zoals van Usain Bolt. Wat schreef de snelste man ooit op de atletiekbaan aan Femke? Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Heftig: 57-jarige man overleden na ruzie op snelwegoprit Deventer (video) Bekijk deze video » Ekehaar (Drenthe): dode en zwaargewonden bij ongeluk (video) Bekijk deze video » Ongeluk Nieuwegein: motorrijder komt om het leven (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Actuele video's

Meer actuele video's