Margret geeft online vacaturefrauders een koekje van eigen deeg: 'You've got meel'

Margret geeft online vacaturefrauders een koekje van eigen deeg: 'You've got meel'

Woensdag 30 augustus 2023 om 18:15

Margret Dijkstra-Berkhuis moest snel een nieuwe baan vinden. Ze was erg blij toen ze meteen mocht solliciteren voor een leuke baan. Maar toen begonnen ze haar steeds vreemdere dingen te vragen, en toen ontdekte ze dat het allemaal bedrog was. Margret liet zich niet ontmoedigen en gaf de mensen die haar bedrogen hadden letterlijk een koekje van eigen deeg.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Margret</em> geeft online <em>vacaturefrauders</em> een <em>koekje</em> van eigen deeg: 'You've got meel' Margret Dijkstra-Berkhuis moest snel een nieuwe baan vinden. Ze was erg blij toen ze meteen mocht solliciteren voor een leuke baan. Maar toen begonnen ze haar steeds vreemdere dingen te vragen, en toen ontdekte ze dat het allemaal bedrog was. Margret liet zich niet ontmoedigen en gaf de mensen die haar bedrogen hadden letterlijk een koekje van eigen deeg. Tekst gaat verder onder de video. E-mail met een link"Ik heb de reviews van het uitzendbureau bekeken en ik dacht dat het gewoon een goed bedrijf was," deelt Margret met Hart van Nederland. Voor de sollicitatie, die online was, ontving ze een e-mail met een link naar een website waar ze haar naam en geboortedatum moest invullen, samen met kopieën van haar identiteitsbewijs en bankpas. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Ongeluk Ekehaar: 'Ik heb hem nog gewaarschuwd' (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Heftig: beelden confrontatie verdachte schietpartij Den Haag met medepassagier in vliegtuig (HvNL) Bekijk deze video »
Entertainment :

E-mail met een link
"Ik heb de reviews van het uitzendbureau bekeken en ik dacht dat het gewoon een goed bedrijf was," deelt Margret met Hart van Nederland. Voor de sollicitatie, die online was, ontving ze een e-mail met een link naar een website waar ze haar naam en geboortedatum moest invullen, samen met kopieën van haar identiteitsbewijs en bankpas.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's