Beste Zangers: Legende Marco Bakker zingt Jacob's Song!

Beste Zangers: Legende Marco Bakker zingt Jacob's Song!

Beste Zangers: Legende Marco Bakker zingt Jacob's Song! Bekijk hierboven: Lang Leve de Liefde: Michael VERTIKT het om de was te doen Marco Bakker zingt in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen het nummer Jacob's Song. Hij verrast het publiek met hoe goed bij stem hij nog steeds is. Hij krijgt daarom ook leuke reacties van de bank. Het nieuwe seizoen van Beste Zangers is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Shownieuws: hoe is het met Duncan Laurence's mentale vermoeidheid? Bekijk deze video » Video: Glennis Grace in tranen om verlies Fred van Leer na Jumbo-vechtpartij Bekijk deze video » William Rutten: 'Heb gehoord dat Duncan Laurence het gekilled heeft bij Beste Zangers!' Bekijk deze video » Jan Smit over Duncan Laurence in Beste Zangers: "Duncan is gewoon een ander persoon"(Shownieuws) Bekijk deze video » Voorproefje Beste Zangers: 'Ik dacht nog, ik ga niet janken!' (video) Bekijk deze video » Zien: Douwe Bob heeft lovende woorden over Duncan Laurence in Beste Zangers (Shownieuws) Bekijk deze video »
Entertainment :
Zaterdag 2 september 2023 om 21:41

Bekijk hierboven: Lang Leve de Liefde: Michael VERTIKT het om de was te doen

Marco Bakker zingt in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen het nummer Jacob's Song. Hij verrast het publiek met hoe goed bij stem hij nog steeds is. Hij krijgt daarom ook leuke reacties van de bank.

Het nieuwe seizoen van Beste Zangers is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's