Zien: Douwe Bob heeft lovende woorden over Duncan Laurence in Beste Zangers (Shownieuws)

Zien: Douwe Bob heeft lovende woorden over Duncan Laurence in Beste Zangers (Shownieuws)

Zien: <em>Douwe Bob</em> heeft lovende woorden over <em>Duncan Laurence</em> in Beste Zangers (Shownieuws) Het nieuwe seizoen van Beste Zangers is vanaf zaterdag 2 september elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. De Beste Zangers keert zaterdagavond terug op de buis. Met wat drama vooraf zijn de talenten weer klaar om de sterren van de hemel te zingen en emotionele momenten te creëren. Douwe Bob spreekt lovend over collega Duncan Laurence, die een wat lastige tijd achter de rug heeft. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Video: Bridget Maasland voorspelt verrassing van het seizoen in Beste Zangers Bekijk deze video » William Rutten: 'Heb gehoord dat Duncan Laurence het gekilled heeft bij Beste Zangers!' Bekijk deze video » Jan Smit over Duncan Laurence in Beste Zangers: "Duncan is gewoon een ander persoon"(Shownieuws) Bekijk deze video » Ronald van Shownieuws: "Ik heb gewoon helemaal niet de behoefte om over Jan Smit te praten" Bekijk deze video » Video: Duncan Laurence koopt luxe appartement van ruim 8 ton in Amsterdam Bekijk deze video » Voorproefje Beste Zangers: 'Ik dacht nog, ik ga niet janken!' (video) Bekijk deze video »
TV :
Zaterdag 2 september 2023 om 17:27

Het nieuwe seizoen van Beste Zangers is vanaf zaterdag 2 september elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

De Beste Zangers keert zaterdagavond terug op de buis. Met wat drama vooraf zijn de talenten weer klaar om de sterren van de hemel te zingen en emotionele momenten te creëren. Douwe Bob spreekt lovend over collega Duncan Laurence, die een wat lastige tijd achter de rug heeft.

Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's