Zien: B&B Vol Liefde-deelnemer Walter biedt gratis vakantie in Frankrijk in ruil voor klushulp

Zien: B&B Vol Liefde-deelnemer Walter biedt gratis vakantie in Frankrijk in ruil voor klushulp

Donderdag 31 augustus 2023 om 17:29

B&B Vol Liefde gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Op donderdag doet Walter, bekend van het programma B&B Vol Liefde, een bijzondere oproep. In de B&B van de realityster worden wat klusjes uitgevoerd, en hij vraagt zijn volgers om ter plaatse te komen helpen. Als beloning biedt hij zijn volgers een gratis vakantie in zijn B&B aan.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>B&amp;B Vol Liefde</em>-deelnemer <em>Walter</em> biedt gratis vakantie in <em>Frankrijk</em> in ruil voor klushulp B&B Vol Liefde gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv. Op donderdag doet Walter, bekend van het programma B&B Vol Liefde, een bijzondere oproep. In de B&B van de realityster worden wat klusjes uitgevoerd, en hij vraagt zijn volgers om ter plaatse te komen helpen. Als beloning biedt hij zijn volgers een gratis vakantie in zijn B&B aan. Tekst gaat verder onder de video. Gratis vakantie"Als je nou zin hebt om te klussen en zin in een gratis vakantie hier in de B&B, dan kan je van 4 tot 12 oktober hier naartoe komen," zegt Walter. "Dan worden er kleine onderhoudsreparaties uitgevoerd." Walter is deze dagen zelf niet aanwezig op de locatie in Frankrijk. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: B&B Vol Liefde-deelneemster Marian ontvlucht Portugal na doodsbedreiging 'drugsdealer' Bekijk deze video » Patty Brard in Shownieuws: 'Reünie B&B Vol Liefde was shocking' (video) Bekijk deze video » Tantra Walter (B&B Vol Liefde) geeft relatie-update: 'We zijn elkaar aan het ontdekken' (video) Bekijk deze video »
TV :

Gratis vakantie
"Als je nou zin hebt om te klussen en zin in een gratis vakantie hier in de B&B, dan kan je van 4 tot 12 oktober hier naartoe komen," zegt Walter. "Dan worden er kleine onderhoudsreparaties uitgevoerd." Walter is deze dagen zelf niet aanwezig op de locatie in Frankrijk.

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's