Leendert uit B&B Vol Liefde actief op liefdespad: 'Contact met meerdere vrouwen'

Leendert uit B&B Vol Liefde actief op liefdespad: 'Contact met meerdere vrouwen'

Woensdag 30 augustus 2023 om 20:12

Afgelopen zondag onthulde Leendert uit B&B Vol Liefde dat het tussen hem en Thalia niets is geworden. Maar de B&B-eigenaar is allesbehalve eenzaam in de Belgische Ardennen. Aran Bade zocht Leendert op en ontdekte dat hij zich heeft ontpopt tot een ware casanova die actief aan het daten is.

Tekst gaat verder onder de video.

Leendert uit <em>B&amp;B Vol Liefde</em> actief op liefdespad: 'Contact met meerdere vrouwen' Afgelopen zondag onthulde Leendert uit B&B Vol Liefde dat het tussen hem en Thalia niets is geworden. Maar de B&B-eigenaar is allesbehalve eenzaam in de Belgische Ardennen. Aran Bade zocht Leendert op en ontdekte dat hij zich heeft ontpopt tot een ware casanova die actief aan het daten is. Tekst gaat verder onder de video. Contact met meerdere damesLeendert zit allesbehalve stil na zijn mislukte liefdesavontuur in B&B Vol Liefde, zo laat hij weten in een gesprek met Aran Bade. "Op dit moment heb ik een paar dames die ik erg leuk vind en waarmee ik in contact ben, maar ik bouw dit heel rustig op," aldus de B&B-eigenaar. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: B&B Vol Liefde-deelneemster Marian ontvlucht Portugal na doodsbedreiging 'drugsdealer' Bekijk deze video » Hartverwarmende beelden: Paul vraagt Debbie officieel verkering in B&B Vol Liefde Bekijk deze video »
TV :
Leendert uit B&B Vol Liefde actief op liefdespad: 'Contact met meerdere vrouwen'

Contact met meerdere dames
Leendert zit allesbehalve stil na zijn mislukte liefdesavontuur in B&B Vol Liefde, zo laat hij weten in een gesprek met Aran Bade. "Op dit moment heb ik een paar dames die ik erg leuk vind en waarmee ik in contact ben, maar ik bouw dit heel rustig op," aldus de B&B-eigenaar.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's