Zien: grote kritiek op Bridget Maasland

Zien: grote kritiek op Bridget Maasland

Rijk Hofman is geen fan van Jan Smit en Bridget Maasland. Die laatste deelde een Instagrampost met een enorme lap tekst over haar zoon Mees. Rijk leest het even voor in zijn podcast en geeft wat kritiek. Bekijk hieronder de podcast van Rijk Hofman in de YouTube-video.

Bridget Maasland
In deze video van Rijk over mensen die zichzelf wel erg belangrijk vinden komt Bridget Maasland voorbij. Een tekst op Bridgets Instagram is bedoeld voor haar zoon Mees, maar gaat wel heel erg veel over haarzelf, vindt Rijk. Bridget laat weten dat ze zichzelf moet spelen in de serie van All Stars en Zonen. Zo een rol lijkt Rijk niet zo lastig: "Zo moeilijk is dat niet, gewoon alles op jezelf betrekken..." En de gehele post kan Maasland beter aan Mees vertellen, vindt Rijk. Bekijk de podcast met Rijk hieronder en zie het stuk over Bridget op 4:10.

Bekijk hieronder een Shownieuws-video met Bridget Maasland over de ruzie tussen haar en Hans Klok, die lijkt te zijn bijgelegd.

Zien: grote kritiek op <em>Bridget Maasland</em> Rijk Hofman is geen fan van Jan Smit en Bridget Maasland. Die laatste deelde een Instagrampost met een enorme lap tekst over haar zoon Mees. Rijk leest het even voor in zijn podcast en geeft wat kritiek. Bekijk hieronder de podcast van Rijk Hofman in de YouTube-video. Bridget MaaslandIn deze video van Rijk over mensen die zichzelf wel erg belangrijk vinden komt Bridget Maasland voorbij. Een tekst op Bridgets Instagram is bedoeld voor haar zoon Mees, maar gaat wel heel erg veel over haarzelf, vindt Rijk. Bridget laat weten dat ze zichzelf moet spelen in de serie van All Stars en Zonen. Zo een rol lijkt Rijk niet zo lastig: "Zo moeilijk is dat niet, gewoon alles op jezelf betrekken..." En de gehele post kan Maasland beter aan Mees vertellen, vindt Rijk. Bekijk de podcast met Rijk hieronder en zie het stuk over Bridget op 4:10. Deze BN'ers denken dat de wereld om hen draait... DEEL 3 Bekijk hieronder een Shownieuws-video met Bridget Maasland over de ruzie tussen haar en Hans Klok, die lijkt te zijn bijgelegd. Bekijk ook Ophef over Bridget Maasland op cover 100%NL Magazine: 'Borstimplantaten verwijderd' Bekijk deze video » Johan in Vandaag Inside over Ruud & Olcay: "Relationele problemen die me geen reet interesseren" Bekijk deze video »
Show :
Zien: grote kritiek op Bridget Maasland

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV