Zien: René van der Gijp lacht om pyjama-jasjes-grap over Judo

Zien: René van der Gijp lacht om pyjama-jasjes-grap over Judo

Dinsdag 5 september 2023 om 09:58

Hierboven zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 4 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>René van der Gijp</em> lacht om <em>pyjama-jasjes</em>-grap over Judo Hierboven zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 4 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. De mannen van Vandaag Inside spraken maandag met oud-topjudoka Henk Grol over zijn carrière. René van der Gijp komt niet meer bij van het lachen om Johan Derksen zijn kijk op judo. Hij ziet judo als twee mensen die elkaars pyjama jasjes moeten uittrekken. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Maxime Meiland ruziet met Aran Bade over Caroline: 'Wat ben jij een klier!' (video) Bekijk deze video » Vandaag Inside gemist? Wouter de Winther verrast met vliegende piemelknuffel (video) Bekijk deze video »
TV :

De mannen van Vandaag Inside spraken maandag met oud-topjudoka Henk Grol over zijn carrière. René van der Gijp komt niet meer bij van het lachen om Johan Derksen zijn kijk op judo. Hij ziet judo als twee mensen die elkaars pyjama jasjes moeten uittrekken.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's