Vandaag Inside gemist? Wouter de Winther verrast met vliegende piemelknuffel (video)

Vandaag Inside gemist? Wouter de Winther verrast met vliegende piemelknuffel (video)

Zaterdag 2 september 2023 om 09:59

Hierboven zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 1 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Het is al dagen onderwerp van gesprek bij Vandaag Inside: de piemelknuffel. BBB wil 'm in de ban doen, maar de heren geven er juist extra schermtijd aan. Zeker als politiek commentator Wouter de Winther langskomt.

<em>Vandaag Inside</em> gemist? Wouter de Winther verrast met vliegende piemelknuffel (video) Hierboven zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 1 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Het is al dagen onderwerp van gesprek bij Vandaag Inside: de piemelknuffel. BBB wil 'm in de ban doen, maar de heren geven er juist extra schermtijd aan. Zeker als politiek commentator Wouter de Winther langskomt. KnuffelWouter de Winther hoopte tijdens zijn debuut aan de Vandaag Inside-tafel het onderwerp 'de piemelknuffel' te kunnen vermijden. Dat is helaas niet gelukt. Er komt er zelfs eentje aanvliegen. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :

Knuffel
Wouter de Winther hoopte tijdens zijn debuut aan de Vandaag Inside-tafel het onderwerp 'de piemelknuffel' te kunnen vermijden. Dat is helaas niet gelukt. Er komt er zelfs eentje aanvliegen.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's