Video: vrouw overlijdt bij steekincident in Apeldoorn, verdachte gearresteerd

Video: vrouw overlijdt bij steekincident in Apeldoorn, verdachte gearresteerd

Dinsdag 5 september 2023 om 15:28

In Apeldoorn heeft een steekincident plaatsgevonden waarbij een vrouw is overleden. Op dit moment is een verdachte in hechtenis genomen, maar er ontbreken verdere details. Ook is er nog geen informatie beschikbaar over het slachtoffer.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>vrouw overlijdt</em> bij steekincident in <em>Apeldoorn</em>, verdachte gearresteerd In Apeldoorn heeft een steekincident plaatsgevonden waarbij een vrouw is overleden. Op dit moment is een verdachte in hechtenis genomen, maar er ontbreken verdere details. Ook is er nog geen informatie beschikbaar over het slachtoffer. Tekst gaat verder onder de video. Vrouw doodgestokenOp de beelden is duidelijk te zien dat er in de straat een groot wit scherm is opgezet. Volgens getuigen werd de vrouw ernstig gewond aangetroffen in een plas bloed en was ze bewusteloos. Onmiddellijk begonnen politieagenten met reanimatie. Tal van ambulances, brandweerwagens en zelfs een traumahelikopter arriveerden ter plaatse. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Woning Eindhovens gezin doorzeefd met kogels: bekijk de beelden Bekijk deze video » Heftige beelden: automobilist overleden na ongeluk met vrachtwagen op A58 bij Etten-Leur Bekijk deze video »
Nieuws :

Vrouw doodgestoken
Op de beelden is duidelijk te zien dat er in de straat een groot wit scherm is opgezet. Volgens getuigen werd de vrouw ernstig gewond aangetroffen in een plas bloed en was ze bewusteloos. Onmiddellijk begonnen politieagenten met reanimatie. Tal van ambulances, brandweerwagens en zelfs een traumahelikopter arriveerden ter plaatse.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's