Vandaag Inside: goed idee van Caroline van der Plas om te gaan zingen?

Vandaag Inside: goed idee van Caroline van der Plas om te gaan zingen?

Woensdag 6 september 2023 om 08:20

Caroline van der Plas verbaasde Nederland maandag toen ze tijdens haar HJ Schoo-lezing ineens begon te zingen. Social media ging er al snel mee aan de haal, iemand maakte er een bijzondere parodie van en wat vinden de heren van Vandaag Inside er eigenlijk van? René van der Gijp grapt: 'Ik had het niet gedaan.' Johan blijkt echter wat milder gestemd.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 5 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Vandaag Inside: goed idee van <em>Caroline van der Plas</em> om te gaan zingen? Caroline van der Plas verbaasde Nederland maandag toen ze tijdens haar HJ Schoo-lezing ineens begon te zingen. Social media ging er al snel mee aan de haal, iemand maakte er een bijzondere parodie van en wat vinden de heren van Vandaag Inside er eigenlijk van? René van der Gijp grapt: 'Ik had het niet gedaan.' Johan blijkt echter wat milder gestemd. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 5 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's