Zien: Joy en Dani uit B&B Vol liefde reageren verbaasd op liefdesnieuws Bram en Esra

Zien: Joy en Dani uit B&B Vol liefde reageren verbaasd op liefdesnieuws Bram en Esra

Woensdag 6 september 2023 om 18:07

B&B Vol Liefde gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

De reünie van B&B vol Liefde blijkt een vruchtbare bodem te zijn voor nieuw liefdesgeluk, met ook Bram en Esra, die oorspronkelijk deelnam voor Joy, die nu hun liefde volledig hebben ontdekt. Op Instagram reageren Joy en Dani nu op dit nieuws.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Joy en Dani</em> uit <em>B&amp;B Vol liefde</em> reageren verbaasd op liefdesnieuws <em>Bram en Esra</em> B&B Vol Liefde gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv. De reünie van B&B vol Liefde blijkt een vruchtbare bodem te zijn voor nieuw liefdesgeluk, met ook Bram en Esra, die oorspronkelijk deelnam voor Joy, die nu hun liefde volledig hebben ontdekt. Op Instagram reageren Joy en Dani nu op dit nieuws. Tekst gaat verder onder de video. Joy en DaniEsra kwam oorspronkelijk naar Malta voor Joy, maar uiteindelijk vond Joy de liefde bij Dani, terwijl Esra het hart veroverde van Bram. Op Instagram delen Joy en Dani een video waarin ze hun verbazing over deze onverwachte wending delen, met de woorden: 'Mega blij voor deze twee schatten, Bram & Esra!' Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Leuk nieuws: B&B Vol Liefde-Olof heeft zijn liefde gevonden Bekijk deze video » B&B Vol Liefde-deelnemers Bram en Esra zijn smoorverliefd: 'Mogen het eindelijk zeggen' Bekijk deze video »
Entertainment :

Joy en Dani
Esra kwam oorspronkelijk naar Malta voor Joy, maar uiteindelijk vond Joy de liefde bij Dani, terwijl Esra het hart veroverde van Bram. Op Instagram delen Joy en Dani een video waarin ze hun verbazing over deze onverwachte wending delen, met de woorden: 'Mega blij voor deze twee schatten, Bram & Esra!'

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's