Video: Vivé Meiland veroorzaakt hilarische crash met speelgoedauto

Video: Vivé Meiland veroorzaakt hilarische crash met speelgoedauto

Wednesday 6 September 2023 om 19:58

Vivé Meiland heeft overduidelijk nog wat autorijlessen nodig, zoals te zien is in het filmpje dat Maxime Meiland afgelopen woensdag op haar Instagram Stories heeft geplaatst.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Vivé Meiland</em> veroorzaakt <em>hilarische crash</em> met speelgoedauto Vivé Meiland heeft overduidelijk nog wat autorijlessen nodig, zoals te zien is in het filmpje dat Maxime Meiland afgelopen woensdag op haar Instagram Stories heeft geplaatst. Tekst gaat verder onder de video. Vivé MeilandIn de video zie je Vivé, de jongste dochter van Maxime, met haar speelgoedautootje een botsing maken in een struik. Op de achtergrond zie je dat grote zus Claire verschrikt haar hand voor haar mond slaat. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Video: Martien Meiland zwaar geïrriteerd om kastje in pension Code Rosé Bekijk deze video » Jarige Erica Meiland niet blij met RTL Boulevard-verslaggever: 'dit vind jij helemaal niet leuk' Bekijk deze video »
Entertainment :

Vivé Meiland
In de video zie je Vivé, de jongste dochter van Maxime, met haar speelgoedautootje een botsing maken in een struik. Op de achtergrond zie je dat grote zus Claire verschrikt haar hand voor haar mond slaat.

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's