Rafael van der Vaart clasht met Knetemann om 'lauwe' NOS: 'Niet waar!' (De Oranjezomer)

Rafael van der Vaart clasht met Knetemann om 'lauwe' NOS: 'Niet waar!' (De Oranjezomer)

Rafael van der Vaart clasht met Knetemann om 'lauwe' NOS: 'Niet waar!' (<em>De Oranjezomer</em>) Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van woensdag 19 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Rafael van der Vaart moet in De Oranjezomer even zijn frustraties kwijt. Hij zat namelijk naar de Tour de France te kijken en hij was in extase door de winst van Wout Poels. De ex-voetballer vond het geweldig, maar hij heeft zich enorm gestoord aan zijn NOS-collega's. Hij vond de verslaggeving niet goed en ‘heel erg lauw’. Roxane Knetemann is het hier helemaal niet mee eens en volgens haar is het ook echt niet waar wat Van der Vaart zegt… Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Noa Vahle: 'Als mijn moeder topless was gegaan had ik daar stokje voor gestoken' (De Oranjezomer) Bekijk deze video » Van der Vaart is in De Oranjezomer serieus over mogelijke terugkeer Sneijder bij Ajax Bekijk deze video » Een kookwekker voor Henk Krol in De Oranjezomer, heeft hij genoeg aan één minuut? Bekijk deze video » Zoon Damian is volgens Rafel van der Vaart nog niet zo goed als zijn vader (De Oranjezomer) Bekijk deze video »
Talkshow :
Thursday 20 July 2023 om 10:30

Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van woensdag 19 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

Rafael van der Vaart moet in De Oranjezomer even zijn frustraties kwijt. Hij zat namelijk naar de Tour de France te kijken en hij was in extase door de winst van Wout Poels. De ex-voetballer vond het geweldig, maar hij heeft zich enorm gestoord aan zijn NOS-collega's. Hij vond de verslaggeving niet goed en ‘heel erg lauw’. Roxane Knetemann is het hier helemaal niet mee eens en volgens haar is het ook echt niet waar wat Van der Vaart zegt…

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's