Bibi Breijman over het overwinnen van Waylon's ontrouw: 'Het hoort bij ons leven'

Bibi Breijman over het overwinnen van Waylon's ontrouw: 'Het hoort bij ons leven'

Donderdag 7 september 2023 om 13:24

In 2022 kwamen de relatieproblemen van Bibi Breijman en Waylon in de openbaarheid toen bekend werd dat hij vreemdging terwijl zij zwanger was. Nu, in 2023, lijkt het stel hun relatie te hebben hersteld, en Bibi deelt trots dat ze samen zijn en vertelt over haar debuutsingle 'Toverdrank'.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Bibi Breijman</em> over het overwinnen van <em>Waylon's ontrouw</em>: 'Het hoort bij ons leven' In 2022 kwamen de relatieproblemen van Bibi Breijman en Waylon in de openbaarheid toen bekend werd dat hij vreemdging terwijl zij zwanger was. Nu, in 2023, lijkt het stel hun relatie te hebben hersteld, en Bibi deelt trots dat ze samen zijn en vertelt over haar debuutsingle 'Toverdrank'. Tekst gaat verder onder de video. Ontrouw overwonnenBibi Breijman vertelt aan RTL Boulevard dat ze de ontrouw van Waylon heeft overwonnen, ze is zelfs blij dat het probleem ter sprake is gekomen. "We zijn nu eenmaal bekend, het hoort bij ons leven. Anders waren we misschien nog heel lang blijven hangen in een taboe," aldus Bibi. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Video: Waylon openhartig over relatie met Bibi Breijman in nieuw RTL-programma Vuur Bekijk deze video » ZIEN: Waylon, Bibi en de kids doen familiedans (video) Bekijk deze video »
TV :
Bibi Breijman over het overwinnen van Waylon's ontrouw: 'Het hoort bij ons leven'

Ontrouw overwonnen
Bibi Breijman vertelt aan RTL Boulevard dat ze de ontrouw van Waylon heeft overwonnen, ze is zelfs blij dat het probleem ter sprake is gekomen. "We zijn nu eenmaal bekend, het hoort bij ons leven. Anders waren we misschien nog heel lang blijven hangen in een taboe," aldus Bibi.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's