Zien: Bibi Breijman geeft zich bloot in clip eerste single Toverdrank over zware periode

Zien: Bibi Breijman geeft zich bloot in clip eerste single Toverdrank over zware periode

Zien: <em>Bibi Breijman</em> geeft zich bloot in clip eerste single <em>Toverdrank</em> over zware periode Bekijk in de video hierboven: heeft kleine Chester muzikale genen van papa Waylon en mama Bibi? Bibi Breijman brengt vrijdag haar allereerste single Toverdrank uit en geeft alvast een voorproefje op de videoclip. Het liedje gaat over een zware periode in haar leven, ze zegt op Instagram dat haar muziek en het schrijfproces haar grote redding zijn geweest. ‘Maak me maar zwart in het donker’Bibi ging vorig jaar door een donkere periode toen uitkwam dat haar geliefde Waylon haar had bedrogen toen ze zwanger was. Inmiddels zit ze weer goed in haar vel en is ze trots op het album en boek die later dit jaar nog uitkomen. De clip van Toverdrank wordt volgende week gelanceerd. “Een liefdesliedje dat vorig jaar mijn brein in danste toen ik voor het eerst met mijn pasgeboren baby’tje onder de douche stond. Maak me maar zwart in het donker ik blijf hier staan in het licht…” Bekijk het voorproefje op de clip van Toverdrank van Bibi Breijman hieronder. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door BIBI (@bibibreijman) Waylon ging vreemd om erectieproblemen: ‘Ik was een tyfuslul’ (Boerderij van Dorst) Bekijk deze video » Leuke beelden: dochtertje Waylon & Bibi lief voor kleine broertje Bekijk deze video » Zijn Bibi Breijman en Waylon samen de studio ingegaan? (Shownieuws) Bekijk deze video »
Muziek :
Vrijdag 1 september 2023 om 10:32

Bekijk in de video hierboven: heeft kleine Chester muzikale genen van papa Waylon en mama Bibi?

Bibi Breijman brengt vrijdag haar allereerste single Toverdrank uit en geeft alvast een voorproefje op de videoclip. Het liedje gaat over een zware periode in haar leven, ze zegt op Instagram dat haar muziek en het schrijfproces haar grote redding zijn geweest.

‘Maak me maar zwart in het donker’
Bibi ging vorig jaar door een donkere periode toen uitkwam dat haar geliefde Waylon haar had bedrogen toen ze zwanger was. Inmiddels zit ze weer goed in haar vel en is ze trots op het album en boek die later dit jaar nog uitkomen. De clip van Toverdrank wordt volgende week gelanceerd. “Een liefdesliedje dat vorig jaar mijn brein in danste toen ik voor het eerst met mijn pasgeboren baby’tje onder de douche stond. Maak me maar zwart in het donker ik blijf hier staan in het licht…”

Bekijk het voorproefje op de clip van Toverdrank van Bibi Breijman hieronder.

Actuele video's

Meer actuele video's