Goede Tijden, Slechte Tijden gemist? Henk's coma neemt een bijzondere wending

Goede Tijden, Slechte Tijden gemist? Henk's coma neemt een bijzondere wending

Donderdag 7 september 2023 om 17:47

Laura viel in Goede Tijden, Slechte Tijden in slaap op Henks kamer en schrikt plotseling wakker wanneer meerdere verpleegsters de kamer binnenkomen en een alarm afgaat. Zal Henk uit zijn coma ontwaken?

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Goede Tijden, Slechte Tijden</em> gemist? <em>Henk's coma</em> neemt een bijzondere wending Laura viel in Goede Tijden, Slechte Tijden in slaap op Henks kamer en schrikt plotseling wakker wanneer meerdere verpleegsters de kamer binnenkomen en een alarm afgaat. Zal Henk uit zijn coma ontwaken? Tekst gaat verder onder de video. Laura en HenkLaura besteedt veel aandacht aan de situatie met Henk. De artsen hebben haar verzocht hem zo veel mogelijk te stimuleren in de hoop dat hij uit zijn coma ontwaakt. Ze doet dit met zijn geliefde muziek, haar parfum en de geur van zijn favoriete gerecht: gegrilde kip. Bekijk het fragment uit GTST hierboven. Je kan alle afleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook GTST gemist? Merel overstuur door schuldgevoelens na zwaar auto-ongeluk Bekijk deze video » Video: Thijs Boermans filmt exclusief kijkje achter de schermen bij GTST Bekijk deze video »
TV :
Goede Tijden, Slechte Tijden gemist? Henk's coma neemt een bijzondere wending

Laura en Henk
Laura besteedt veel aandacht aan de situatie met Henk. De artsen hebben haar verzocht hem zo veel mogelijk te stimuleren in de hoop dat hij uit zijn coma ontwaakt. Ze doet dit met zijn geliefde muziek, haar parfum en de geur van zijn favoriete gerecht: gegrilde kip.

Bekijk het fragment uit GTST hierboven. Je kan alle afleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's