Lang leve de liefde: Casper reist veel met geld van ouders, ziet België niet zitten

Lang leve de liefde: Casper reist veel met geld van ouders, ziet België niet zitten

<em>Lang leve de liefde</em>: Casper reist veel met geld van ouders, ziet België niet zitten Casper vertelt in Lang leve de liefde dat hij dit jaar lekker veel op vakantie is geweest. Hier hoefde hij niet voor te sparen, dat wordt namelijk allemaal mogelijk gemaakt door de financiële steun van zijn ouders. Als zijn date vraagt over plannen voor zijn volgende vakantie en of België wellicht een optie is, trekt hij een vies gezicht. Casper wil het liefst altijd naar een land waar hij nog niet is geweest, hij denkt eerder aan Mexico. Bekijk het fragment van Lang leve de liefde hierboven. Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Levensgevaarlijke BBQ in Lang Leve de Liefde: haren en wenkbrauwen fikken af Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde gemist? Thea en Joop maken er een feest van met spontane dans Bekijk deze video » Vanavond lachen, gieren, brullen met Samantha en Nestor in Lang Leve de Liefde Bekijk deze video »
TV :
Donderdag 7 september 2023 om 12:35

Casper vertelt in Lang leve de liefde dat hij dit jaar lekker veel op vakantie is geweest. Hier hoefde hij niet voor te sparen, dat wordt namelijk allemaal mogelijk gemaakt door de financiële steun van zijn ouders. Als zijn date vraagt over plannen voor zijn volgende vakantie en of België wellicht een optie is, trekt hij een vies gezicht. Casper wil het liefst altijd naar een land waar hij nog niet is geweest, hij denkt eerder aan Mexico.

Bekijk het fragment van Lang leve de liefde hierboven.

Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's