De Avondshow met Arjen Lubach over het extreme zomerweer en hagelstenen (video)

De Avondshow met Arjen Lubach over het extreme zomerweer en hagelstenen (video)

Donderdag 7 september 2023 om 22:50

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van donderdag 7 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Avondshow met Arjen Lubach</em> over het extreme zomerweer en hagelstenen (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van donderdag 7 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. Het was onstuimig weer in heel Europa, maar tegelijkertijd was het de warmste zomer ooit gemeten. En dan hebben we het nog niet eens over de laatste dagen. Wat is er aan de hand met het klimaat? Tijd voor een rondje kijkersvragen in De Avondshow met Arjen Lubach. Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
De Avondshow met Arjen Lubach over het extreme zomerweer en hagelstenen (video)

Het was onstuimig weer in heel Europa, maar tegelijkertijd was het de warmste zomer ooit gemeten. En dan hebben we het nog niet eens over de laatste dagen. Wat is er aan de hand met het klimaat? Tijd voor een rondje kijkersvragen in De Avondshow met Arjen Lubach.

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's