Over en uit tussen Xander de Buisonjé en Sophie? Xander geeft verhaal

Over en uit tussen Xander de Buisonjé en Sophie? Xander geeft verhaal

<em>Over en uit</em> tussen <em>Xander de Buisonjé</em> en Sophie? Xander geeft verhaal Zou het huwelijk van Xander de Buisonjé en zijn Sophie gestrand zijn? Sophie plaatste wat ongelukkige posts op Instagram waardoor de roddelmolen van start ging en ook volgen de twee elkaar niet op Instagram... Xander reageert zelf. Bekijk de Shownieuws-video hierboven. OverwerktXander legt uit dat Sophie overwerkt is, ze heeft afgelopen tijd te veel gedaan: "Dex gaat naar de middelbare school en haar moeder werd heel ziek." Xander vertelt dat toen ze samen op vakantie waren, ze eindelijk wat rust kregen samen. Betreft het niet elkaar volgen op Instagram zegt de zanger het volgende: "We schijnen elkaar dus niet te volgen op Instagram." Hij legt uit dat hij haar gewoon "in het leven volgt". Iemand anders houdt de zanger zijn Instagram bij, dus hij had dat helemaal niet door. "Blijkbaar volgden we elkaar niet haha." Bekijk hierboven de Shownieuws-video met Xander de Buisonjé die duidelijkheid geeft over zijn relatiestatus. Bekijk ook Op1: Xander de Buisonjé & Sem van Dijk zingen Hou me vast Bekijk deze video » Hilarisch: Wendy van Dijk prankt zoon Sem op vakantie Bekijk deze video »
Show :
Zondag 10 september 2023 om 09:37

Zou het huwelijk van Xander de Buisonjé en zijn Sophie gestrand zijn? Sophie plaatste wat ongelukkige posts op Instagram waardoor de roddelmolen van start ging en ook volgen de twee elkaar niet op Instagram... Xander reageert zelf. Bekijk de Shownieuws-video hierboven.

Overwerkt
Xander legt uit dat Sophie overwerkt is, ze heeft afgelopen tijd te veel gedaan: "Dex gaat naar de middelbare school en haar moeder werd heel ziek." Xander vertelt dat toen ze samen op vakantie waren, ze eindelijk wat rust kregen samen. Betreft het niet elkaar volgen op Instagram zegt de zanger het volgende: "We schijnen elkaar dus niet te volgen op Instagram." Hij legt uit dat hij haar gewoon "in het leven volgt". Iemand anders houdt de zanger zijn Instagram bij, dus hij had dat helemaal niet door. "Blijkbaar volgden we elkaar niet haha."

Bekijk hierboven de Shownieuws-video met Xander de Buisonjé die duidelijkheid geeft over zijn relatiestatus.

Actuele video's

Meer actuele video's