Een plaatje om naar te staren, hoe loopt de date van Eltjo en Anna af?

Een plaatje om naar te staren, hoe loopt de date van Eltjo en Anna af?

Een plaatje om naar te staren, hoe loopt de date van Eltjo en Anna af? Ze staan open voor de liefde, en dragen ook bijna dezelfde outfit bij binnenkomst. Anna en Eltjo zijn klaar om de liefde te vinden. Na een vroeg ongemakkelijk moment lijken ze zich te kunnen herpakken. Anna wil zich niet uitlaten over haar huidige seksleven. Dit haalt wat vragen omhoog bij Eltjo. Hij kan inmiddels zijn ogen niet afhouden van de prachtige Anna, maar is deze klik wel tweezijdig? Bekijk het fragment van Lang leve de liefde hieronder: Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Lang leve de liefde: Julian verprutst ontbijt voor date, 'alles gaat mis' Bekijk deze video » Levensgevaarlijke BBQ in Lang Leve de Liefde: haren en wenkbrauwen fikken af Bekijk deze video » Thea walgt van toiletgewoontes Joop in Lang Leve de Liefde: 'Gadverdamme!' (video) Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: staat Samantha in vuur en vlam voor Nestor? Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Casper wil samen slapen, Yanna wil op de bank (video) Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Diny heeft duidelijk GEEN zin in de hond van haar date Bekijk deze video » Sandro in Lang Leve de Liefde: 'Als ik een scheet laat voel je de hottub trillen' Bekijk deze video » Ongemakkelijk: Eltjo kijkt Anna recht in haar blauwe ogen aan (LLDL) Bekijk deze video » Discussie in LLDL: bij Martien mag Tonnie's hond niet op de bank Bekijk deze video »
TV :
Maandag 11 september 2023 om 20:20

Ze staan open voor de liefde, en dragen ook bijna dezelfde outfit bij binnenkomst. Anna en Eltjo zijn klaar om de liefde te vinden. Na een vroeg ongemakkelijk moment lijken ze zich te kunnen herpakken. Anna wil zich niet uitlaten over haar huidige seksleven. Dit haalt wat vragen omhoog bij Eltjo. Hij kan inmiddels zijn ogen niet afhouden van de prachtige Anna, maar is deze klik wel tweezijdig?

Bekijk het fragment van Lang leve de liefde hieronder:

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's