Vandaag Inside: 'Nieuw Sociaal Contract wordt soort van nieuwe CDA'

Vandaag Inside: 'Nieuw Sociaal Contract wordt soort van nieuwe CDA'

Woensdag 13 september 2023 om 09:23

Merel van Ek besprak dinsdagavond bij Vandaag Inside het opvallende ontslag van de woordvoerder van Pieter Omtzigt, die slechts een paar uur in functie was. De vraag die zich vervolgens oproept: heeft de lijsttrekker van Nieuw Sociaal Contract wel genoeg tijd om alle medewerkers goed te screenen?

'Lijst met CDA'ers'
Johan Derksen maakt zich sowieso een beetje zorgen: 'Ik sympathiseer met Omtzigt maar hij moet erg uit gaan kijken. Hij heeft 2400 sollicitaties ontvangen maar ik zie nu dat alle belangrijke posities worden ingenomen door ex-CDA'ers. Ik heb nooit op het CDA willen stemmen maar ik zit dadelijk met een soort CDA.'

Bekijk het fragment van Vandaag Inside van dinsdag hieronder. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Vandaag Inside: '<em>Nieuw Sociaal Contract</em> wordt soort van nieuwe CDA' Merel van Ek besprak dinsdagavond bij Vandaag Inside het opvallende ontslag van de woordvoerder van Pieter Omtzigt, die slechts een paar uur in functie was. De vraag die zich vervolgens oproept: heeft de lijsttrekker van Nieuw Sociaal Contract wel genoeg tijd om alle medewerkers goed te screenen? 'Lijst met CDA'ers'Johan Derksen maakt zich sowieso een beetje zorgen: 'Ik sympathiseer met Omtzigt maar hij moet erg uit gaan kijken. Hij heeft 2400 sollicitaties ontvangen maar ik zie nu dat alle belangrijke posities worden ingenomen door ex-CDA'ers. Ik heb nooit op het CDA willen stemmen maar ik zit dadelijk met een soort CDA.' Bekijk het fragment van Vandaag Inside van dinsdag hieronder. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's